Tilbud på Flexleasing Erhverv

FOCUS flex leasing tilbyder fordelagtige flexleasing tilbud til virksomheder. Ved Flexleasing-erhverv betaler virksomheden ikke for den traditionelle moms og registreringsafgift. Virksomheden betaler derimod et månedligt afdrag af registreringsafgiften i den aftalte leasingperioden.

Flexleasing-erhverv er fordelagtigt grundet en langt mindre kapitalbinding, samtidig har I som virksomhed også mulighed for at skifte jeres firmabiler ud oftere. Ved en flexleasing aftale har jeres virksomhed en fast månedlig udgift på firmabilerne, og I undgår dermed eventuelle uforudsete udgifter. Ved leasingaftalens udløb betales en aftalt restværdi til FOCUS flex leasing, derefter ejer jeres virksomhed bilen og har mulighed for at sælge den videre i Danmark eller Europa uden afgift.

Ring eller udfyld nedenstående formular og modtag et uforpligtende tilbud

+45 72 30 35 80


Læs mere omkring alle fordelene ved flexleasing-erhverv her.

Flexleasing case for erhverv

Flexleasing-erhverv[1]

Om BMW 535 xdrive

4-hjulstræk med 313 diesel hk, M-sportspakke, 8-trins aut. gear, elektriske komfortsæder med varme/multikontour/memory, multifunktionsrat i læder, rat gearskifte, p-sensorer, kamera for- og bag, fartpilot med afstands radar, soft close døre, head-up display, navigationssystem Professional, 19″ BMW alu-fælge, el-bagklap, Dynamic Drive justerbar undervogn, side kollisions alarm, 4-zone klima, bluetooth, fjernbetjent oliefyr, key-less go, start/stop funktion, xenonlygter med kurvelys, nyserviceret ved BMW, nysynet mv.

Kan det betale sig at flexlease til erhverv?

Overstående eksempel på flexleasing af en brugt BMW viser en besparelse på over 20% i forhold til bankfinansiering. Vi laver gerne en konkret udregning af større biler som Audi, Mercedes, BMW, VW, Jaguar eller special biler som Mini, Aston Martin, Ferrari, Maserati eller Porsche og mange mange flere. Det er sjældent en god forretning af flexlease mindre personbiler, da registreringsafgiften er udregnet på en anderledes måde. Kontakt os i dag for at høre om en konkret bil. Vi ser frem til at høre fra dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.