Velkommen til FOCUS flex leasing

FOCUS flex leasing ligger i Hørsholm nord for København og har beskæftiget sig med leasing af biler i Danmark siden 2011. Siden 1. januar 2019 har vi været en del af Fleggaard-koncernen, som et datterselskab til Fleggaard Leasing.

Hos FOCUS flex leasing er vi et kendt brand og har godt netværk særligt på det sjællandske marked. Vi er kendt for vores professionelle og personlige kundeservice, gode sparring med engagerede medarbejdere og hurtige responstider, som er med til at sikre, at vores kunder vælger os som fast leasingpartner til både flex- og splitleasing.

Har du nogle spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte os. Ellers foreslår vi at du besøger vores FAQ side.

 

Gennemsigtighed
Vi er godt klar over, at leasingmarkedet kan være forvirrende at finde rundt i. Derfor har vi sat os for mål at give dig så megen gennemsigtighed som overhovedet muligt.
Personlig og dedikeret service
Vi møder altid vores kunder i øjenhøjde. Vores vigtigste mål er at tilbyde den bedste kundeservice. Se blot vores mange trustpilot anmeldelser.
Troværdighed
Troværdighed og ærlighed er kernen i vores forretning. Det handler om tillid mellem kunde og virksomhed. Hos os får du altid det, du ser.

Vores moderselskab, Fleggaard Leasing A/S

Fleggaard Leasing har hovedkontor i Padborg og er et af de mest kendte og velrenommerede danske leasingselskaber med kunder i hele landet.

I 1998 begyndte Fleggaard Leasing at lease biler ud til danske virksomheder, og står i dag stærkere end nogensinde før. Fleggaard Leasing er ikke kun kendt for sine konkurrencedygtige priser men også for sit høje serviceniveau, sin kvalitet og de gode leasingvilkår, som giver kunderne tryghed og økonomisk overblik.

Læs mere om Fleggaard Leasing her >

Vores søsterselskab, Fleggaard Auto A/S

Fleggaard Auto ønsker at tilbyde kunderne attraktive biler med de bedste stamtavler; ung alder, lav kilometerstand og pletfri skadeshistorik. Vores biler er brugte erhvervsleasingbiler, nøje udvalgt fra vores moderselskab, Fleggaard Leasing, som kender alle sine biler indgående, da deres biler er blevet vedligeholdt professionelt hos udvalgte partnerværksteder igennem hele leasingperioden.

Læs mere om Fleggaard Auto her >

FOCUS flex leasing

Har du nogle spørgsmål? Tøv ikke med at kontakte os, vi står klar til at besvare dine spørgsmål

vi vender tilbage indenfor 24 timer (mandag-fredag)