Tilbud på Fornyelse

Splitleasing

Ønsker du at forlænge din leasingaftale?

Vi oplever ofte at vores kunder er så glade for deres leasingbil og leasingaftale, at de ønsker at forlænge den eksisterende aftale. Derfor er det muligt for dig, at få en ny leasingaftale på den samme bil. Så kan du hurtigt og nemt være godt kørende i endnu en leasingperiode.

Let og ubesværet kan vi forlænge din nuværende leasingaftale, så du kan køre videre i den samme bil og med samme nummerplade.

Tilbud på Fornyelse - flexleasing

Få et uforpligtende tilbud

Skal du forlænge din eksisterende leasingaftale, eller lave en ny, på en ny leasingbil? Vi laver altid et uforpligtende tilbud, så du kan tage stilling til, hvad der bedst kan betale sig for dig og dit leasingbehov. Vi beregner en leasingpris til dig ud fra blandt andet nummerpladeinfo, kørte kilometer og restværdi i bilen.

Lad os beregne en ny leasingpris på din nuværende leasingbil – det er enkelt, trygt og nemt.

Splitleasing

Ved fornyelse sparer du penge

Din første leasingaftale er beregnet på baggrund af et estimeret værditab over f.eks. 12 måneder. Når værditabet for 2. periode skal beregnes, sker det på baggrund af en lavere startværdi, og afskrivningen i 2. periode er derfor også lavere. Det samme gør sig desuden gældende for beregningsgrundlaget for den månedlige afgift.

En anden vigtig faktor i relation til økonomien er, at du ikke skal afholde udgifter til besigtigelse, transport, import, tracker etc. hvilket påvirker førstegangsydelsen i nedadgående retning.