Skift til os

FOCUS-flex-leasing-teamet

Det er nemt at skifte til os

Har du bil hos et andet selskab og skal din aftale snart fornyes, kan du altid skifte leasingselskab. Indtast blot dine informationer i formularen nedenfor, så sørger vi for at udregne, hvad din næste leasingaftale vil koste hos FOCUS flex leasing. Vi ser frem til at tage i mod dig.

Vælger du at skifte til os, sørger vi for alt i forbindelsen med skiftet fra din nuværende udbyder – det er nemt og trygt for dig.

Gennemsigtighed
Vi er godt klar over, at leasingmarkedet kan være forvirrende at finde rundt i. Derfor har vi sat os for mål at give dig så megen gennemsigtighed som overhovedet muligt.
Personlig og dedikeret service
Vi møder altid vores kunder i øjenhøjde. Vores vigtigste mål er at tilbyde den bedste kundeservice. Se blot vores mange trustpilot anmeldelser.
Troværdighed
Troværdighed og ærlighed er kernen i vores forretning. Det handler om tillid mellem kunde og virksomhed. Hos os får du altid det, du ser.

FOCUS flex leasing – det sikre valg

FOCUS flex leasing er en del af den familieejede koncern Fleggaard Holding A/S. Fleggaard koncernen spænder bredt lige fra grænsehandel til engrosselskaber, E-Commerce, leasing til private og erhverv – og endda en gourmetrestaurant og hotel i det sønderjyske.

Med en omsætning på omkring 7 mia. årligt og en bundsolid egenkapital i milliardklassen i moderkoncernen er Fleggaard koncernens leasingselskab, FOCUS flex leasing, en sikker økonomisk samarbejdspartner.