Tilbud på Import

Sæsonleasing

Skal vi hjælpe dig med at finde drømmebilen?

Gå på jagt efter drømmebilen i Tyskland, hvor bilerne er uden dansk afgift. Brugte biler fra Tyskland er oplagte til leasing i Danmark, da de uden den danske afgift kan leases, og du slipper for at betale fuld afgift på drømmebilen.

Sæsonleasing

Sådan betales afgiften

Når du flexleaser, betales der kun en forholdsmæssig afgift, som betales løbende gennem leasingperioden.

Afgiften på en flexleasingbil afregnes således:

 

Registreringsafgift for biler under 36 mdr: 
(% af den totale afgift)

– 0-3 mdr. gammel bil = 2% af afgiften månedligt

– 3-36 mdr. gammel bil = 1% af afgiften månedligt

 

Registreringsafgift for biler over 36 mdr: 
(% af den totale afgift)

Mere end 36 måneder = 0,5% af afgiften månedligt

FOCUS-flex-leasing-importbiler

Vi klarer alt det praktiske

Køb af bilen
✓ Dokumenter
✓ Hjemtransport

Rengøring/klargøring
Syn
✓ Indregistrering
✓ Danske nummerplader
Personlig udlevering 

36 måneder gamle biler er særligt attraktive

Der er i særdeles noget at spare på afgiften, hvis du vælger en bil der er minimum 36 måneder gammel. Her betales der nemlig kun 0,5% af den samlede afgift hver måned.

En yderligere fordel er, at afgiften beregnes ud fra handelsprisen frem for nyvogsprisen, når bilen er 36 måneder gammel.

 

Hvor meget koster det at importere en bil?

Prisen for at importere en bil fra et land i EU kan svinge meget, og her gælder det samme for biler udenfor EU. Bilen skal have et told- og registreringssyn mens der også skal beregnes registreringsafgift, for at bilen kan få danske nummerplader på.

Er det værd at importere en bil?

Generelt er biler billige i andre EU-lande som Tyskland, og hvis bilen er forholdsvis ny og i flot stand kan det godt betale sig at importere den. Dog er der en række krav, som man skal være opmærksom på, da det ikke er ukompliceret at importere en bil til Danmark. Det kræver tålmodighed og grundigt arbejde.

Hvor lang tid tager det at importere en bil?

Hvor lang tid det tager at importere en bil afhænger af en lang række faktorer. Bilen skal igennem et udvidet registreringssyn, registreringsafgiften skal betales, køretøjet skal registreres i Motorregistret samt have nye, danske nummerplader på.

Hvad koster det at omregistrere en bil fra Tyskland?

Når du køber en bil, er det vigtigt at omregistrere køretøjet, og det samme gælder hvis bilen er fra Tyskland. Her skal der tages højde for et registreringssyn, registreringsafgiften og en ny nummerplade.

Hvad er afgiften på importbiler?

Registreringsafgiften på importbiler afhænger af, om bilen er ny eller brugt samt ud fra en sammenligning af andre biler på markedet. For en forventet registreringsafgift på køretøjet, kan du hos Skat lave en vejledende beregning – beregn registreringsafgiften her.