Operationel Erhvervsleasing

Operationel-Erhvervsleasing

Operationel Erhvervsleasing

Operationel erhvervsleasing er til dig der ønsker samme økonomiske fordele som ved leasing af en ny bil. Ved operationel leasing er prisen inklusiv serviceaftaler, reparationer og uden restværdi, som du selv indestår for.

Vælger du tilmed en bil, der er min. 36 måneder gammel, kender du det endelige beskatningsgrundlag fra kontraktindgåelse og undgår den lovpligtige genberegning efter 4 måneder som ved en ny bil.

 

Operationel-Erhvervsleasing-FOCUS-flex-leasing

Vores operationelle erhvervsleasingkoncept inkluderer:

 

✓ Serviceaftale

✓ Reparationer

✓ Ingen restværdi

Operationel Privatleasing ?

Hos FOCUS flex leasing tilbyder vi ikke operationel leasing til privatpersoner, men det gør vores søsterselskab, Fleggaard Auto.

Hvad er operationel leasing?

Med operationel leasing slipper du for bekymringerne ved at eje en bil, da leasingaftalen er tilknyttet en serviceaftale, der gør, at leasingselskabet står for alle udgifter i forbindelse med drift. På den måde skal du ikke bekymre dig om uforudsete udgifter i forbindelse med bilen, med blot lade selskabet tage sig af det.

Hvad er forskellen på operationel og finansiel leasing?

En aftale om operationel leasing gør, at leasingtageren ikke står for udgifter i forbindelse med bilen, da der er tilknyttet en serviceaftale. Modsat operationel leasing, får man med finansiel leasing finansieret en bil gennem et leasingselskab, som et alternativ til et billån. Finansiel leasing er som regel billigere end operationel leasing, men her ligger forskellen i, at man med finansiel leasing selv står for alle udgifter i forhold til reparation og service.

Med operationel leasing er der efter endt leasingperiode ingen forpligtelser – man vælger selv, om man vil købe eller lease en ny bil, eller ingen af delene. Modsat, med finansiel leasing, er virksomheden forpligtet til enten selv at købe eller finde en ny køber til bilen efter endt leasingperiode.

Den bedste løsning for dig

Ved operationel leasing og finansiel leasing er der både en række fordele og ulemper, og derfor er det vigtigt at opveje begge side, for at finde den løsning, der er den bedste. Ønsker du blot at leje en bil eller er du interesseret i at købe en bil på afbetaling? Er du på udkig efter en løsning der koster lidt mere, men hvor en serviceaftale er inkluderet, eller skal det være en billigere løsning, hvor alle udgifter er for egen regning?

Vil du vide mere om Operationel Erhvervsleasing?

Vi finder den bedste løsning for dig og din økonomi. Vi svarer inden for 24 timer i hverdagene

FOCUS-flex-leasing-kontakt
Mark Johansson - Salgskonsulent
Kontakt vores salgsafdeling