Aston Martin Leasing

Tilmeld PBS - Focus Flex

Aston Martin er en eksklusiv britisk bilproducent, som lægger navn til en lang række af lækre sportsbiler, der kan give dig en køreoplevelse ud over det sædvanlige. Med et high-end-mærke som dette, kan du bl.a. nyde:

  • Kraftfuld motorkraft – glæd dig til at mærke adrenalinens sus, når du trykker speederen i bund, og bilens store motor og mange hestekræfter giver dig en acceleration, som får dig tilbage i sædet.
  • Ægte sportsdesign fra inderst til yderst – du får et eksklusivt design i både interiør og eksteriør, så du for alvor kan mærke, at du sidder i en bil i luksusklassen.
  • Smidighed og god performance – med en bil som denne vil du kunne mærke et styrket vejgreb og sportslig ageren, som giver dig en helt ny måde at køre bil på.

Vi guider dig godt igennem leasingjunglen

Det kan til tider være svært at finde hoved og hale i de mange forskellige leasingaftaler, der er tilgængelige i dag. Hos FOCUS flex leasing tilbyder vi både splitleasing, flexleasing og almindelig privat- og erhvervsleasing, og vi er derfor eksperter i at give dig den bedste rådgivning, så du kan komme hjem med en fordelagtig aftale allerede i dag. Kontakt os for at høre mere om dine muligheder.

Aston Martin

Hvad koster det at lease en Aston Martin?

Hos FOCUS flex leasing er vi stolt udbyder af leasingbiler fra den britiske producent Aston Martin. Så er du i markedet for en eksklusiv sportsvogn kan vi med garanti hjælpe. Er du interesseret i at vide, hvad det vil koste dig at lease en Aston Martin, inden beslutningen træffes, så er du mere end velkommen til at kontakte os. Prisen for at lease en Aston Martin afhænger af, hvilken model du ønsker, udstyrspakken og hvilken leasingtype du går med.

Hvor kan du lease en Aston Martin?

Hos FOCUS flex leasing har du mulighed for at lease din drøm af en Aston Martin – og har du brug for sparring omkring, hvilken model der er en rette for dig, så kan vi med garanti hjælpe dig.

Vi er kendt for vores professionelle og erfaringstunge rådgivning om biler i luksusklassen, hvilket du også kan få glæde af, hvis du vælger os som leasingpartner. Vi står med andre ord klar til at guide dig i retningen af det rette match, når det gælder en leasingaftale på en Aston Martin.

Hvad er den månedlige ydelse for en Aston Martin?

Den månedlige ydelse på en Aston Martin afhænger af, hvilken model du vælger og hvilken leasingaftale der passer til dit behov. Vi skræddersyr et uforpligtende tilbud til dig med alt, hvad du kan forvente af udgifter – og har du brug for rådgivning omkring flex- eller splitleasing af en Aston Martin, så tøv ikke med at kontakte os.

Vil du vide mere om leasing af Aston Martin?

Vi finder den bedste løsning for dig og din økonomi. Vi svarer inden for 24 timer i hverdagene

Mark - Focus Flex Leasing
Mark Johansson - Salgskonsulent
Kontakt vores salgsafdeling