Aston Martin Leasing

Tilmeld PBS - Focus Flex

Aston Martin er en eksklusiv britisk bilproducent, som lægger navn til en lang række af lækre sportsbiler, der kan give dig en køreoplevelse ud over det sædvanlige. Med et high-end-mærke som dette, kan du bl.a. nyde:

  • Kraftfuld motorkraft – glæd dig til at mærke adrenalinens sus, når du trykker speederen i bund, og bilens store motor og mange hestekræfter giver dig en acceleration, som får dig tilbage i sædet.
  • Ægte sportsdesign fra inderst til yderst – du får et eksklusivt design i både interiør og eksteriør, så du for alvor kan mærke, at du sidder i en bil i luksusklassen.
  • Smidighed og god performance – med en bil som denne vil du kunne mærke et styrket vejgreb og sportslig ageren, som giver dig en helt ny måde at køre bil på.

Vi guider dig godt igennem leasingjunglen

Det kan til tider være svært at finde hoved og hale i de mange forskellige leasingaftaler, der er tilgængelige i dag. Hos FOCUS flex leasing tilbyder vi både splitleasing, flexleasing og almindelig privat- og erhvervsleasing, og vi er derfor eksperter i at give dig den bedste rådgivning, så du kan komme hjem med en fordelagtig aftale allerede i dag. Kontakt os for at høre mere om dine muligheder.

Vil du vide mere om leasing af Aston Martin?

Vi finder den bedste løsning for dig og din økonomi. Vi svarer inden for 24 timer i hverdagene

Mark - Focus Flex Leasing
Mark Johansson - Salgskonsulent
Kontakt vores salgsafdeling