Audi Flexleasing

Audi Flexleasing Erhverv / Privat

Audi flexleasing til privat og erhverv

Audi flexleasing til privat og erhverv er den mest fleksible løsning på markedet. Du slipper for at betale hele afgiften på én gang og kan i stedet fokusere på at nyde din ny-leasede bil. Vælger du at lease en bil, der er mere en 36 måneder gammel, er fordelen ved flexleasing ekstra tydelig. Her betaler du nemlig kun 0,5% af den samlede afgift hver måned.

Audi er en populær leasingbil, fordi mærkets høje kvalitet giver dig komfort og køreglæde, også når bilen er mere end 36 måneder gammel. Hos FOCUS flex leasing tilbyder vi dig mange forskellige Audi-modeller, så du nemt kan vælge den bil, der passer bedst til dine ønsker, drømme og behov.

Audi - Splitleasing

Skræddersyet tilbud på flexleasing

Hos FOCUS flex leasing laver vi et skræddersyet tilbud på Audi flexleasing til både private såvel som erhvervsaftaler. Når du har fundet drømmebilen, sørger vi for resten. Vi tegner et fordelagtigt tilbud til dig, som bliver udgangspunktet for vores samarbejde. Når du har accepteret tilbuddet, sørger vi for alt det praktiske – lige fra klargøring og hjemtransport til syn og indregistrering. Nemmere bliver det ikke. Når alt det praktiske er overstået, kan du læne dig tilbage og nyde din leasede bil helt uden bekymringer.

Vil du vide mere om flexleasing af Audi?

Vi finder den bedste løsning for dig og din økonomi. Vi svarer inden for 24 timer i hverdagene

Mark - Focus Flex Leasing
Mark Johansson - Salgskonsulent
Kontakt vores salgsafdeling