Audi Q2 Leasing

Audi Flexleasing Erhverv / Privat

Her på siden kan du finde al den information, du skal bruge for at træffe beslutningen om at lease den lækre Audi Q2. Audi Q2-leasing er nemt gennem FOCUS flex leasing – vi sørger for alt det praktiske, så du kan koncentrere dig om at nyde din bil. Audi Q2 er en gennemført SUV med et højt niveau af komfort. Som standard er bilen veludstyret, og du er derfor garanteret stor køreglæde, uanset om du skal bruge bilen til kørsel i by eller på land, til privat eller erhvervsbrug.

Audi Q2 har et gennemført markant look, der emmer af stil og rå elegance. De kileformede forlygter bidrager til det skarpe udtryk, som også bliver understreget af luftindtagene i fronten, der er både enkle og flotte. Alt i alt en flot bil med mange lækre features.

Audi - Splitleasing

FOCUS flex leasing hjælper dig med leasing

Hos FOCUS flex leasing stiller vi skarpt på, at det skal være nemt for dig at lease din nye Audi. Når det drejer sig om Audi Q2-leasing, sørger vi derfor for alle de praktiske foranstaltninger i forbindelse med din leasing. Når du har valgt hvilken bil du vil lease, sørger vi for hjemtransporten af bilen, indregistrering, syn, klargøring og levering til dig – du skal sådan set bare vælge bilen.

Vil du vide mere om leasing af Audi Q2?

Vi finder den bedste løsning for dig og din økonomi. Vi svarer inden for 24 timer i hverdagene

Mark - Focus Flex Leasing
Mark Johansson - Salgskonsulent
Kontakt vores salgsafdeling