BMW 5-serie Leasing

BMW X5

Hvad enten du skal bruge en familiebil eller en firmabil, bør du overveje en BMW 5-serie. Med en BMW 5-serie-leasingbil får du en lækker bil med BMWs verdenskendte komfort og detaljerigdom samt en virkelig exceptionel ydeevne. BMW har siden 1916 stået for kvalitet og sikkerhed – og det gør de stadig.

En BMW 5-serie fås både i Sendan- og Touring-modellerne, så du får lige så meget plads, som du har behov for. Begge modeller fås med benzin-, diesel- og hybridmotorer og alt den nyeste teknologi, som gør en BMW til en BMW.

FOCUS flex hjælper dig videre med en leasing af BMW 5-serien

Med flexleasing har du mulighed for at få den bil, du altid har drømt om. FOCUS flex hjælper dig med alt det praktiske, og det smarte er, at du ikke skal betale hele afgiften på én gang, men har mulighed for at betale den med et månedligt beløb. Du skal kun betale fra 0,5-2% af afgiften om måneden afhængig af bilens alder.

Så har du forelsket dig i en BMW 5-serie, så sørger vores erfarne medarbejdere for at gøre din drøm til virkelighed. Kontakt os, og lad os hjælper dig med at finde den din drømmebil og den rette leasingaftale.

Vil du vide mere om leasing af BMW 5-serien?

Vi finder den bedste løsning for dig og din økonomi. Vi svarer inden for 24 timer i hverdagene

Mark - Focus Flex Leasing
Mark Johansson - Salgskonsulent
Kontakt vores salgsafdeling