BMW Erhvervsleasing

I arbejdslivet er det helt afgørende, at du har et køretøj i god kvalitet og komfort, som kan få dig hurtigt og effektivt frem til dine mål – uanset om det er en potentiel samarbejdspartner, dine kunder eller en tredje part. Med en bil får du nemlig den eftertragtede frihed, der vil gøre dit arbejdsliv nemmere på en lang række punkter.

En BMW er et godt bud på en bil, der kan leve op til netop disse behov. Med erhvervsleasing har det aldrig været lettere og mere økonomisk stabilt at kunne kalde sig den heldige ejer af drømmebilen.

BMW 550d

Pust ud og nyd friheden med erhvervsleasing

Det er ikke helt uden grund, at erhvervsleasing har vundet så stor popularitet inden for de seneste år. Med en leasingaftale som denne får du nemlig stor frihed og en stabil udgiftspost på din transport, så du kan lægge fremtidens budget uden at skulle bekymre dig om pludselige udgifter, der kan svække din likviditet.

Hos FOCUS flex leasing står vores dygtige medarbejdere altid klar til at tage imod dig, så du kan få besvaret alle dine spørgsmål. I fællesskab kan vi finde en BMW, der lever op til dine behov, og som vil være en stor hjælp i hverdagen.

Vil du vide mere om erhvervsleasing af BMW?

Vi finder den bedste løsning for dig og din økonomi. Vi svarer inden for 24 timer i hverdagene

Mark - Focus Flex Leasing
Mark Johansson - Salgskonsulent
Kontakt vores salgsafdeling