BMW Privatleasing

Bayerische Motoren Werke AG, i daglig tale kaldet BMW, er verdens største producent af luksusbiler. Siden firmaets opstart med produktion af biler i 1916 har deres modeller været kendetegnet ved det eksklusive design og den høje tyske kvalitet. BMW er derfor meget populær og er et aktuelt valg til privatleasing for mange bilentusiaster, der ønsker en bil af høj kvalitet og med en solidt bygget motor. Drømmer du om at kunne køre i en lækker BMW, så finder vi nemt en model, som passer til dig. Vi har et stort udvalg af modeller, så du med garanti kan udvælge den helt rigtige leasingbil til dit behov.

BMW 550d

Vælg ægte tysk kvalitet til din leasingbil

BMW-mærket forbindes ofte med god kvalitet, flot design og suveræne køreegenskaber, hvorfor den er en rigtig god bil til den passionerede bilentusiast. Hvis du vil løfte transportoplevelsen op på et helt nyt niveau, er BMW et solidt valg, og du kan hos FOCUS flex leasing vælge imellem mange forskellige modeller, alt efter hvilken type du mener vil passe dig bedst. Med vores erfaring og høje ekspertise indenfor biler og BMW, kan vores dygtige medarbejdere hjælpe dig igennem leasingprocessen.

Så tag fat i os i dag, hvis du vil lease en lækker bil i ægte tysk kvalitet med højt udstyrsniveau, som giver stor køreglæde.

Vil du vide mere om leasing af BMW?

Vi finder den bedste løsning for dig og din økonomi. Vi svarer inden for 24 timer i hverdagene

Mark - Focus Flex Leasing
Mark Johansson - Salgskonsulent
Kontakt vores salgsafdeling