BMW X5 Leasing

BMW X5

Med en BMW X5-leasingbil får du BMW’s største SUV med mulighed for hybridmotor. Du får en lækker BMW SUV med masser af komfort, benplads, gennemførte detaljer og et miljøbevidst islæt.

Med sin højde giver BMW X5 dig ovenikøbet et godt udsyn i trafikken, hvilket øger din og andres sikkerhed. Med en BMW X5 får du køreglæde i toppen af skalaen, og det avancerede teknologiske udstyr hjælper dig med at gøre turen så sikker og glat som muligt. BMW X5 fås med en motorkraft på 286-530 hk, så det er slut med kedelige køreture.

Benyt dig af BMW X5-leasing

FOCUS flex hjælper dig med at få en bil i verdensklasse på en overkommeligt finansieret måde. Vi sørger vi for, at alt det praktiske spiller, mens du slipper for at betale hele afgiften på én gang. Afhængig af bilens alder kan du nøjes med at betale fra 0,5-2% af afgiften om måneden.

Vores eksperter sidder klar til at hjælpe dig med at finde lige den rigtige bil til dig, og med at sørge for den optimale finansieringsmetode.

Giv dig selv en særlig bil på ansvarlige vilkår. FOCUS flex hjælper dig på vej uanset, om du skal bruge bilen privat eller til erhverv.

Vil du vide mere om leasing af BMW X5?

Vi finder den bedste løsning for dig og din økonomi. Vi svarer inden for 24 timer i hverdagene

Mark - Focus Flex Leasing
Mark Johansson - Salgskonsulent
Kontakt vores salgsafdeling