Ferrari California Leasing

Kontakt os - Focus Flex

Er du på udkig efter en lækker sportsvogn, der kan give dig adrenalinens vingesus og masser af vind i håret? Med en Ferrari California kan disse drømme meget snart blive til virkelighed. Den italienske bilproducent er kendt for kvalitet, godt håndværk og design i verdensklasse, og denne udgave er ingen undtagelse:

  • Fart over feltet – med denne model får du en udsøgt motorkraft og hurtig acceleration, der vil gøre enhver køretur til en oplevelse i sig selv.
  • Lækkert sportsdesign – bilen har et sofistikeret design både indvendigt og udvendigt, så du ikke er i tvivl om, at du sidder i en eksklusiv bil.
  • En cabriolet – nyd friheden med vinden i håret, uanset om du skal ned til købmanden eller på ferie tværs igennem Europa.

Kom et skridt tættere på din drømmebil

Hos FOCUS flex leasing tilbyder vi fordelagtige leasingaftaler af lige netop Ferrari California. Vores dygtige medarbejdere står klar til at besvare alle dine spørgsmål, så du er sikker på at komme hjem med den rigtige bil og ikke mindst en leasingaftale, der giver mening for dig – uanset om du handler som privat eller erhverv. Tøv derfor ikke med at kontakte os allerede i dag.

Vil du vide mere om leasing af Ferrari California?

Vi finder den bedste løsning for dig og din økonomi. Vi svarer inden for 24 timer i hverdagene

Mark - Focus Flex Leasing
Mark Johansson - Salgskonsulent
Kontakt vores salgsafdeling