Ferrari Flexleasing

Forsikringer - Focus Flex

Lyden af den kraftfulde motor, den flyvende acceleration når du trykker på speederen og et eksklusivt design, der skiller dig ud ved hvert gadehjørne. Det er noget af det, du er garanteret, når du vælger at sætte din lid til dette italienske bilmærke, der er udbredt over hele verden.

En Ferrari er nemlig din bedste garant for en bil, hvor udstyret er i orden – fra inderst til yderst. En kompromisløshed i teknikken, ydeevnen og funktionaliteten er alfa og omega, når du skal investere i en sportsbil, der kan give dig køreglæden tilbage.

En mulighed for dig, der ønsker at reducere dine omkostninger

Hos FOCUS flex leasing kan drømmen om en Ferrari være tættere på, end du tror. Vi tilbyder nemlig flexleasing af vores Ferrari-modeller, hvilket betyder, at du kan reducere dine omkostninger væsentligt. Med flexleasing slipper du nemlig for at betale hele registreringsafgiften på én gang men kan derimod afvikle 0,5-2% af udgiften om måneden over længere tid. Derfor kan det betale sig at se på bilmodeller, der er over 36 måneder gamle – for disse er udgiften nemlig helt nede på 0,5% om måneden.

Du er altid mere end velkommen til at kontakte vores dygtige team af medarbejdere for at høre mere om dine konkrete muligheder.

Hvor kan man flexlease en Ferrari?

Hos FOCUS flex leasing tilbyder vi flexleasing af Ferrari til både private og erhverv. Er du på udkig efter en bestemt Ferrari-model, så er du velkommen til at kontakte vores dygtige team, som kan fortælle dig mere om dine konkrete muligheder for en finansiel leasingaftale på din drømmebil.

Hvad koster flexleasing af Ferrari?

Prisen for at flexlease en Ferrari afhænger af modellen, bilens alder og leasingaftalen. Flexleasing er en efterspurgt finansieringsform, eftersom at du slipper for at betale hele afgiften på én gang. Når du flexleaser en Ferrari, betaler du forholdsmæssig afgift i rater løbende gennem leasingperioden, som en del af den månedlige ydelse.

Vil du vide mere om flexleasing af Ferrari?

Vi finder den bedste løsning for dig og din økonomi. Vi svarer inden for 24 timer i hverdagene

Mark - Focus Flex Leasing
Mark Johansson - Salgskonsulent
Kontakt vores salgsafdeling