Flexleasing i Hørsholm

BMW 550d

Flexleasing Hørsholm

Hos FOCUS flex Leasing tilbyder vi flexleasing af både private- og erhvervsbiler, så du kan få endnu mere fleksibilitet ind i din leasingaftale. Flexleasing går kort fortalt ud på, at registreringsafgiften bliver delt op i mindre rater som en del af din samlede ydelse, så du undgår at betale det hele på én gang, når du erhverver dig bilen. Dermed slipper du billigt, da du kun skal betale 0,5-2% af afgiften om måneden alt efter bilens alder.

Et godt tip kan være at gå efter biler, der er 36+ måneder gamle, for herefter er afgiften nemlig fastsat til 0,5 % om måneden, selvom bilen altså blot er 3 år gammel.

Fordele og ulemper ved flexleasing

Men som med alt andet, er der naturligvis fordele og ulemper ved flexleasing:

  • Spar penge med en fleksibel ordning – med flexleasing kan du spare dig selv for en stor udgift ved anskaffelsen af din bil
  • Du står selv for vedligeholdelse og reparation af bilen – det er dog altid muligt at tilkøbe vedligeholdelse til din leasingaftale, så det bliver en del af din månedlige ydelse

Ønsker du at blive klogere på, om flexleasing kunne være noget for dig? Kontakt os allerede i dag for en uforpligtende samtale.

Vil du vide mere om flexleasing i Hørsholm?

Vi finder den bedste løsning for dig og din økonomi. Vi svarer inden for 24 timer i hverdagene

Mark - Focus Flex Leasing
Mark Johansson - Salgskonsulent
Kontakt vores salgsafdeling