Jaguar Erhvervsleasing

Rød Mercedes bil
Jaguar

I dit arbejdsliv er det alfa og omega at have en bil, der kan give dig den fornødne fleksibilitet og frihed til at komme rundt og fuldføre dine opgaver. Men udover den praktiske funktion er der plads til luksus og frem for alt komfort – i hvert fald hvis du retter øjet mod en Jaguar som din kommende firmabil.

Med en Jaguar får du performance i verdensklasse, der vil gøre andre biler på vejene misundelige. Elegancen og kvaliteten er i højsædet hele vejen igennem, og med god komfort kan du være sikker på, at bilturene bliver noget, som du vil nyde fremover.

Gør et professionelt indtryk i dit arbejdsliv

En bil i den eksklusive prisklasse kan være med til at gøre et særligt indtryk på dine kunder, samarbejdspartnere og leverandører. På den måde er du med til at sende et stærkt signal til omverdenen om, at din virksomhed er solid og troværdig.

Hos FOCUS flex leasing kan vi hjælpe dig med at indgå en god leasingaftale af din Jaguar, så du kan være godt kørende allerede fra i morgen. Alt du behøver er at kontakte os, så vi kan give dig kompetent vejledning og gøre dig klogere på de mange muligheder, du har for erhvervsleasing.

Vil du vide mere om erhvervsleasing af Jaguar?

Vi finder den bedste løsning for dig og din økonomi. Vi svarer inden for 24 timer i hverdagene

Mark - Focus Flex Leasing
Mark Johansson - Salgskonsulent
Kontakt vores salgsafdeling