Jaguar Flexleasing

Rød Mercedes bil

Er tiden ved at være inde til, at du indfrier drømmen om at være den heldige indehaver af en sportsvogn, så er Jaguaren et rigtig fornuftigt bud på en kommende bil. Med en Jaguar får du nemlig alt det, der kendetegner den klassiske sportsbil – lækkert design, en kraftfuld motor med høj performance og en komfort i særklasse, der gør din transport til en ren leg.

Uanset om du er på udkig efter en Jaguar til privat- eller erhvervsbrug, kan det være en god idé at se nærmere på fordelene ved flexleasing.

Jaguar

Få en stabil biløkonomi igennem flexleasing

Flexleasing anbefales som en økonomisk finansieringsform til dig, der kigger på biler i de øvre prisklasser. Med denne leasingtype følger der nemlig økonomiske fordele med, så du slipper for at betale hele registreringsafgiften på én gang. I stedet bliver du tilbudt en aftale, hvor du kan afbetale på afgiften med en procentsats på 0,5-2% månedligt (alt efter bilens alder).

Hos FOCUS flex leasing har vi mange års erfaring med leasingaftaler og tilbyder leasing til både erhvervs- og privatkunder. Vi kan derfor sætte dig godt ind i alle reglerne på markedet, så du kan komme et skridt tættere på at få indfriet drømmen om din Jaguar.

Vil du vide mere om flexleasing af Jaguar?

Vi finder den bedste løsning for dig og din økonomi. Vi svarer inden for 24 timer i hverdagene

Mark - Focus Flex Leasing
Mark Johansson - Salgskonsulent
Kontakt vores salgsafdeling