Range Rover leasing

Går du efter den ultimative luksus-SUV, er der kun ét mærke du kan vælge: Land Rover. Deres Range Rover er toppen af poppen som den oprindelige SUV brugt til at inspicere markerne på landstederne.

I dag bliver den brugt til at køre langt i, og det er den eminent til. Med utroligt meget plads til både passagerer og bagage kan du uden problemer få hele din familie med – og hvilken komfort og køreglæde. Det stilede interiør og bilens køreassistenter gør turen til ren nydelse.

Lad FOCUS flex klare det praktiske

Hvis du altid har tænkt, at en Range Rover fra Land Rover var lige lidt over, hvad dit budget var til, så er tiden kommet til at stoppe med at drømme og begynde at handle.

Med FOCUS flex kan du lease din Range Rover uden at betale hele afgiften på én gang, og derved bliver det meget billigere for dig at have din drømmebil stående i indkørslen.

Du skal kun betale en procentdel af afgiften hver måned, så der er ingen store engangsudgifter. Du skal bare vælge den Land Rover, du vil have, og så klarer vi resten, lige indtil du får nøglerne i hænderne.

Vil du vide mere om leasing af Porsche 911?

Vi finder den bedste løsning for dig og din økonomi. Vi svarer inden for 24 timer i hverdagene

Mark - Focus Flex Leasing
Mark Johansson - Salgskonsulent
Kontakt vores salgsafdeling