Leasing af Jaguar E Pace

Rød Mercedes bil
Jaguar

Har du længe ønsket dig en bil, der kan give dig fart over feltet – men har du samtidig brug for stor rummelighed, som du frygter er gået tabt i den klassiske sportsbil? Frygt ej! Med en Jaguar E Pace kan du indfri begge dine drømme. Denne model er nemlig en stor SUV, der kan leve op til alle dine forventninger om ekstra plads. Derudover slipper du naturligvis ikke for de goder, der følger med i en bil i verdensklasse:

  • Udsøgt motorkraft – læn dig tilbage og nyd de mange hestekræfter, der arbejder for dig, alt imens du kan accelerere og opnå fart, som du hidtil kun har kunne drømme om.
  • Lækkert design – nyd det flotte, stilrene design i både bilens interiør og eksteriør, der bærer præg af en bil i luksusklassen.

Vi hjælper både private og erhverv

Hos FOCUS flex leasing har vi mange års erfaring med at hjælpe kunder som dig et skridt tættere på drømmebilen. Uanset om du har brug for leasing til privat- eller erhvervsmæssigt brug, så ved vi lige præcis, hvad du skal være opmærksom på. Tøv derfor ikke med at kontakte os allerede i dag, så vi kan hjælpe dig med at vælge både bil og leasingaftale.

Vil du vide mere om leasing af Jaguar E Pace?

Vi finder den bedste løsning for dig og din økonomi. Vi svarer inden for 24 timer i hverdagene

Mark - Focus Flex Leasing
Mark Johansson - Salgskonsulent
Kontakt vores salgsafdeling