Porsche 911 Leasing

Porshce 911

Porschen er et ikonisk bilmærke inden for sportsbiler, og med god grund. Den tyske bilproducent går nemlig ikke på kompromis med hverken kvalitet, designe eller ydeevne, og resultatet er derfor eksklusive og knivskarpe biler, der kan gøre selv den kedeligste køretur til en oplevelse i sig selv.

Med en Porsche 911 kan du bl.a. glæde dig over:

  • En høj ydeevne og performance – glæd dig til at mærke bilen arbejde med en udsøgt motor og hestekræfter, der giver dig en absolut topfart og acceleration.
  • Lækkert design – den enestående elegance hvad angår interiør og eksteriør er helt unik for Porschen, og den skal du ikke snydes for i denne udgave.
  • Flere forskellige modeller – til dig der er livsnyder og ønsker at mærke vinden i håret, kan du bl.a. vælge en cabriolet model.
Porshce 911

Vil du vide mere om dine muligheder?

Hos FOCUS flex leasing tilbyder vi mange forskellige leasingformer – heriblandt både flexleasing, splitleasing og almindelig leasing til private og erhverv. Ønsker du at vide, hvordan den lækre Porsche 911 kan havne hjemme i din garage? Så tag endelig fat i os, og bliv klogere på dine finansieringsmuligheder, så du kan komme et skridt tættere på drømmebilen.

 

Vil du vide mere om leasing af Porsche?

Vi finder den bedste løsning for dig og din økonomi. Vi svarer inden for 24 timer i hverdagene

Mark - Focus Flex Leasing
Mark Johansson - Salgskonsulent
Kontakt vores salgsafdeling