Porsche 911 Leasing

Porschen er et ikonisk bilmærke inden for sportsbiler, og med god grund. Den tyske bilproducent går nemlig ikke på kompromis med hverken kvalitet, designe eller ydeevne, og resultatet er derfor eksklusive og knivskarpe biler, der kan gøre selv den kedeligste køretur til en oplevelse i sig selv.

Med en Porsche 911 kan du bl.a. glæde dig over:

  • En høj ydeevne og performance – glæd dig til at mærke bilen arbejde med en udsøgt motor og hestekræfter, der giver dig en absolut topfart og acceleration.
  • Lækkert design – den enestående elegance hvad angår interiør og eksteriør er helt unik for Porschen, og den skal du ikke snydes for i denne udgave.
  • Flere forskellige modeller – til dig der er livsnyder og ønsker at mærke vinden i håret, kan du bl.a. vælge en cabriolet model.
Porshce 911

Vil du vide mere om dine muligheder?

Hos FOCUS flex leasing tilbyder vi mange forskellige leasingformer – heriblandt både flexleasing, splitleasing og almindelig leasing til private og erhverv. Ønsker du at vide, hvordan den lækre Porsche 911 kan havne hjemme i din garage? Så tag endelig fat i os, og bliv klogere på dine finansieringsmuligheder, så du kan komme et skridt tættere på drømmebilen.

 

Porshce 911

Hvad koster det at lease en Porsche 911?

Din månedlige pris for at lease en Porsche 911 afhænger af, hvilken årgang og leasingaftale du vælger at gå med. Hos FOCUS flex leasing tilbyder vi både flexleasing, splitleasing og sæsonleasing til både private og erhverv.

Hvor kan man lease en Porsche 911?

Hos FOCUS flex leasing hjælper vi dig gerne med at lease en Porsche 911 – både hvis du ønsker hjælp til at finde bilen i udlandet eller hvis du ønsker et tilbud på en bil, du allerede har fundet. Vi er kendt for vores professionelle og personlige kundeservice, hvorfor vores kunder vælger os som fast leasingpartner til flex- og splitleasing.

Vil du vide mere om leasing af Porsche?

Vi finder den bedste løsning for dig og din økonomi. Vi svarer inden for 24 timer i hverdagene

Mark - Focus Flex Leasing
Mark Johansson - Salgskonsulent
Kontakt vores salgsafdeling