Leasing Sjælland

Leasing er inden for de seneste år blevet populært og udbredt på tværs af hele landet, da det er en enestående mulighed for dig som enten privatperson eller i erhvervssammenhænge at få råd til en bil i topkvalitet uden, at det skal vælte budgettet.

Med leasing følger der nemlig ofte store økonomiske fordele med – du slipper bl.a. for værditab på bilen, du får transport til en fast månedlig ydelse, og du slipper for at stå med håret i postkassen, når bilen skal til syn eller skal have dækket pludselige udgifter.

Audi - Splitleasing

Din bedste samarbejdspartner til leasing på Sjælland

Hos FOCUS flex leasing har vi siden 2011 hjulpet danskerne med at finde de bedste biler og leasingaftaler. Med vores beliggenhed i Hørsholm nord for København er vi blevet et eftertragtet leasingselskab med et stærkt brand og ry på hele Sjælland. Vi gør en dyd ud af at løfte oplevelsen igennem en fantastisk kundeservice, der giver dig en god oplevelse hver gang. Som et datterselskab af Fleggaard Koncernen har vi samtidig stærke og erfarne kræfter i ryggen.

Vi har erfaring og tilbyder mange forskellige leasingaftaler – heriblandt både privatleasing, erhvervsleasing, splitleasing og flexleasing. Du skal derfor ikke tøve med at kontakte os allerede i dag, så vi kan give dig den bedste vejledning om dine muligheder.

 

Hvem leaser biler på Sjælland?

På Sjælland kan du nemt lease biler hos FOCUS flex leasing, som er en del af Danmarks største privatejede leasingselskab, Fleggaard Holding A/S. Hos os kan du få skræddersyede leasingaftaler til erhverv såvel som privat hvor gennemsigtighed og troværdighed går hånd i hånd gennem hele processen.

FOCUS flex leasing er det sikre valg, når du skal lease en bil gennem et leasingselskab på Sjælland!

Hvilket leasingselskab skal jeg vælge?

Du skal vælge dit leasingselskab ud fra om de har den type leasing, du er på udkig efter, som passer til dine behov, både hvad angår dine ønsker og din økonomi. Hos FOCUS flex leasing tilbyder vi en lang række leasingaftaler indenfor både privatleasing, erhvervsleasing, splitleasing og ikke mindst flexleasing. Hos er der med sikkerhed en leasing-løsning og en leasingbil, som passer til netop dine behov.

Læs mere om vores mange leasingløsninger til både erhverv og privat, og tøv endelig ikke med at tage kontakt til os. Vi står altid klar til at hjælpe dig på vejen mod din nye leasingaftale!

Lease din bil hos FOCUS flex leasing

Med leasing hos FOCUS flex leasing får du et væld af leasingaftaler, hvor kun fantasien sætter grænser. Uanset hvilken type leasing du er på udkig efter, kan du med leasing hos os nemt vælge og skræddersy leasing af netop din drømmebil. Vi tilbyder leasing af en lang række biler, mens du også enten kan lease din egen købte bil eller importere en bil fra Tyskland uden dansk afgift.

Vil du vide mere om Leasing af bil på Sjælland ?

Vi finder den bedste løsning for dig og din økonomi. Vi svarer inden for 24 timer i hverdagene

Mark - Focus Flex Leasing
Mark Johansson - Salgskonsulent
Kontakt vores salgsafdeling