Leasing Sjælland

Leasing er inden for de seneste år blevet populært og udbredt på tværs af hele landet, da det er en enestående mulighed for dig som enten privatperson eller i erhvervssammenhænge at få råd til en bil i topkvalitet uden, at det skal vælte budgettet.

Med leasing følger der nemlig ofte store økonomiske fordele med – du slipper bl.a. for værditab på bilen, du får transport til en fast månedlig ydelse, og du slipper for at stå med håret i postkassen, når bilen skal til syn eller skal have dækket pludselige udgifter.

Audi - Splitleasing

Din bedste samarbejdspartner til leasing på Sjælland

Hos FOCUS flex leasing har vi siden 2011 hjulpet danskerne med at finde de bedste biler og leasingaftaler. Med vores beliggenhed i Hørsholm nord for København er vi blevet et eftertragtet leasingselskab med et stærkt brand og ry på hele Sjælland. Vi gør en dyd ud af at løfte oplevelsen igennem en fantastisk kundeservice, der giver dig en god oplevelse hver gang. Som et datterselskab af Fleggaard Koncernen har vi samtidig stærke og erfarne kræfter i ryggen.

Vi har erfaring og tilbyder mange forskellige leasingaftaler – heriblandt både privatleasing, erhvervsleasing, splitleasing og flexleasing. Du skal derfor ikke tøve med at kontakte os allerede i dag, så vi kan give dig den bedste vejledning om dine muligheder.

Vil du vide mere om Leasing af bil på Sjælland ?

Vi finder den bedste løsning for dig og din økonomi. Vi svarer inden for 24 timer i hverdagene

Mark - Focus Flex Leasing
Mark Johansson - Salgskonsulent
Kontakt vores salgsafdeling