Maserati Leasing

Sæsonleasing - Focus Flex

Drømmen om en sportsbil er aktuel for mange bilentusiaster, der ønsker en bil i eksklusivt design og med en motorkapacitet, som kan give dig et adrenalinkick hver gang, du træder på speederen. En Maserati er derfor et godt bud på en sportsvogn, der kan leve op til lige netop disse forventninger.

Det italienske bilmærke står bag en række sportsbiler, der giver dig de perfekte rammer for at udleve drømmen om fart over feltet i eksklusive designomgivelser. Med en Maserati bliver hele transportoplevelsen løftet op på et højere niveau – og samtidig kan du på ny genfinde glæden ved at køre bil.

Vi hjælper dig med leasing af din Maserati

I dag er leasing så populært som aldrig før, og det skyldes bl.a., at der er store økonomiske fordele at hente, når du skal have indfriet drømmen og en bil i de højere prisklasser. Hos FOCUS flex leasing har vi mange års erfaring i at hjælpe folk som dig med at finde din drømmebil igennem leasing. Vi tilbyder mange forskellige leasingaftaler for både private og erhverv, så du kan få dækket dit transportbehov i det daglige.

Tag kontakt allerede i dag, så vores dygtige medarbejdere kan hjælpe dig igennem processen.

Maserati

Hvad koster det at lease en Maserati?

Søger du svar på, hvad det vil koste dig at lease en Maserati? Prisen på leasingydelsen afhænger af flere faktorer – alt efter hvilken model og udstyrsmodel, du går efter, og hvilken leasingmodel du vælger, så vil prisen variere. Når der er styr på de forskellige specifikationer regner vi med glæde et tilbud til dig, så du kan få en fornemmelse af, hvad det koster at lease en Maserati.

I FOCUS flex leasing har vi mulighed for at hjemhente alle Maserati-modeller, så hvis du har et brændende ønske om at køre i en bestemt model – skal du ikke tøve med at tage kontakt til os.

Hvor kan du lease en Maserati?

Hos FOCUS flex leasing er vi stolte af at kunne hjælpe dig med at indfri drømmen om en Maserati. Vi tilbyder leasing af det italienske luksusbilmærke og skræddersyr gerne et uforpligtende tilbud med alle udgifter, du skal forvente, når du leaser en Maserati.

Vi er kendt for vores professionelle og erfaringstunge rådgivning på biler i luksusklassen, og her er Maserati ikke en undtagelse. Hos FOCUS flex leasing tilbyder vi både flex- og splitleasing til private og erhverv.

Hvad er den månedlige ydelse for en Maserati?

Vi sætter en ære i at hjælpe dig i mål med drømmen om at køre i en italiensk sportsvogn i luksusklassen. Tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud eller rådgivning omkring flex- eller splitleasing af en Ferrari.

Vil du vide mere om leasing af Maserati?

Vi finder den bedste løsning for dig og din økonomi. Vi svarer inden for 24 timer i hverdagene

Mark - Focus Flex Leasing
Mark Johansson - Salgskonsulent
Kontakt vores salgsafdeling