Maserati privatleasing

Tilmeld PBS - Focus Flex

Maserati er et af de førende mærker indenfor luksusbiler og er kendt for en flot, italiensk stil, elegance og performance. Denne skønne, italienske bil har et kompakt, strømlinet, sporty look som i stor grad bunder i fabrikantens stærke historiske bånd til racerverden.

Med en Maserati har du derfor muligheden for at sætte dig bag rattet i en utroligt flot bil, som har både fart og luksus i hovedsædet. FOCUS flex leasing har mulighed for at skaffe et stort udvalg af modeller hjem, som du kan privatlease og få køreglæde af, og dette er klart et mærke, som skal prøves.

Flot design, høj fart og sikkerheden helt i top

Med dette mærke kan du garanteres en lækker køretur selv, men også med hele familien som passagerer, da producenten udover fart også har haft stort fokus på, at sikkerheden er helt i top. Der findes flere forskellige modeller indenfor mærket, alt efter om du ønsker en mindre sportsmodel eller en større familiebil, uden at du skal gå på kompromis med farten og det flotte design.

Drømmer du om at kunne køre i et lækkert køretøj fra den ikoniske italienske bilfabrikant, så finder vi nemt en Maserati-model, som passer til dig. Vi hjælper dig igennem processen, så du får udvalgt den helt rigtige bil, som kan realisere din bildrøm.

Vil du vide mere om leasing af Maserati?

Vi finder den bedste løsning for dig og din økonomi. Vi svarer inden for 24 timer i hverdagene

Mark - Focus Flex Leasing
Mark Johansson - Salgskonsulent
Kontakt vores salgsafdeling