Mercedes CLA Leasing

Hvis en Mercedes C-Klasse er det, du drømmer om, men du alligevel synes, at det er mange penge på en gang, så er du kommet til det rette sted. For med FOCUS flex leasing kan du lease en Mercedes C-Klasse uden at skulle betale hele afgiften på én gang.

Hos FOCUS flex sidder vores eksperter klar til at hjælpe dig med at få den bedste leasingaftale, hvor du betaler afgiften månedsvis med en procentdel af hele afgiften, hvilket afhænger af din bils alder.

Lease en Mercedes C-Klasse ved FOCUS flex

Med en Mercedes C-Klasse får du en bil med et luksuriøst look og et dynamisk design. Bilen emmer af kraft og autoritet, selv når den står stille.

Interiøret er delikat udført med fokus på detaljer og komfort. For når du kører din Mercedes C-Klasse, skal du kunne slappe af. Dette understøttes af bilens assistenter. De hjælper med til at holde sig sikker og tryg i trafikken, så du kan have den ultimativt komfortable køretur.

Mercedes C-Klassen kan fås i flere modeller –både som Sedan og Stationcar. Du kan derfor både bruge den som firmabil og som en lækker familiebil.

Vil du vide mere om leasing af Mercedes C klassen?

Vi finder den bedste løsning for dig og din økonomi. Vi svarer inden for 24 timer i hverdagene

Mark - Focus Flex Leasing
Mark Johansson - Salgskonsulent
Kontakt vores salgsafdeling