Mercedes Erhvervsleasing

Mercedes leasing

Mercedes er et af de klassiske bilmærker, der i høj grad har formået at følge med tiden. Resultatet er biler i tidløst design, med sikkerheden i top og funktionalitet, der bare bliver bedre og bedre. Derudover er Mercedes en bil, hvor du vil opleve stor køreglæde og optimal komfort i kabinen.

FOCUS flex tilbyder Mercedes erhvervsleasing til dig, der har brug for en eller flere biler til erhverv. Uanset om bilen er til kørsel i byen eller de lange stræk på landevejen og motorvejen, så vil Mercedes være et godt valg. Med de markante linjer og elegante features er bilens ydre behageligt for øjet, og bilens indre er designet med blik for det smukke, funktionelle og komfortable.

Flexleasing af Mercedes firmabil

Vælger du Mercedes erhvervsleasing, sørger vi for alt det praktiske. Du skal sådan set bare sørge for at vælge drømmebilen, godkende vores tilbud om flexleasing, og så sørger vi for al praktikken i forbindelse med overdragelsen, lige fra køb og hjemtransport, over rengøring og syn, til indregistrering og personlig udlevering til dig. Med os som din Mercedes erhvervsleasing partner er du sikret et højt serviceniveau, rådgivning og en leasingaftale, der passer perfekt til dig og dit erhverv.

Vil du vide mere om erhvervsleasing af Mercedes ?

Vi finder den bedste løsning for dig og din økonomi. Vi svarer inden for 24 timer i hverdagene

Mark - Focus Flex Leasing
Mark Johansson - Salgskonsulent
Kontakt vores salgsafdeling