Mercedes Flexleasing

Mercedes flexleasing til privat og erhverv

Mercedes flexleasing til privat og erhverv er den optimale løsning til dig, der leder efter en økonomisk og praktisk leasing-aftale.

Flexleasing giver dig muligheden for at pare mange penge og samtidig have al praktikken og sikkerheden i orden. Hos FOCUS flex leasing hjælper vi dig med al logistikken, og det praktiske når du vil lease en Mercedes.

Når du flexleaser gennem FOCUS flex leasing, sørger vi for alt fra syn, indregistrering, klargøring og selvfølgelig personlig udlevering direkte til dig.

Mercedes leasing

Flexleasing er den fleksible løsning

Flexleasing – eller finansiel leasing – er en fleksibel løsning, hvor du slipper for at betale hele afgiften på én gang. Derfor fungerer flexleasing godt til dig, der gerne vil have økonomisk plads i budgettet og samtidig har behov for at lease en eller flere biler af høj kvalitet.

Mercedes flexleasing til private og erhverv giver dig mulighed for at køre en Mercedes til daglig. Mercedes er kendt som et af de mest sikre bilmærker på markedet og er bygget til at modstå tidens tand. Med sine markante linjer og sit stilrene design er Mercedes en elegant bil, der både egner sig til kørsel i byen og på de længere strækninger.

Hvad koster flexleasing af en Mercedes?

Flexleasing er en efterspurgt finansieringsform både for private og erhverv, netop fordi du slipper for at betale hele afgiften på din Mercedes på én gang. Når du flexleaser betaler du forholdsmæssig afgift i rater gennem leasingperioden. Derudover så afhænger prisen på flexleasingaftalen af, hvilken Mercedes-model du vælger og bilens alder.

Hvor kan man flexlease en Mercedes?

Hos FOCUS flex leasing gør vi det muligt for dig at lease din drømmebil – derfor tilbyder vi flexleasing af Mercedes til både private og erhverv. Flexleasing er en populær finansieringsform, som giver dig øget fleksibilitet. Vi skræddersyer et tilbud til dig på den leasingaftale, der giver mest for din situation og behov.

Vil du vide mere om flexleasing af Mercedes?

Vi finder den bedste løsning for dig og din økonomi. Vi svarer inden for 24 timer i hverdagene

Mark - Focus Flex Leasing
Mark Johansson - Salgskonsulent
Kontakt vores salgsafdeling