Mercedes GLC Leasing

Med en Mercedes GLC-Klasse får du en SUV, der er fyldt med udsøgt kvalitet og rummelig luksus. Mercedes GLC fås som plug-in hybrid, så du kan køre lydløst på strøm i op til 42 km, inden du skal tænde for din forbrændingsmotor. På den måde kan du udlede mindre CO2, når du kører den korte tur på arbejde og have trygheden i forbrændingsmotoren på de lange ture.

Mercedes GLC-Klassen er høj bil og den ekstra højde giver en lettere indstigning og et eminent overblik i trafikken. Alt sammen med til at gøre din sikkerhed større. Derfor er bilen også spækket med hjælpeassistentsystemer, som gør endnu mere for at sikre, at du kan være tryg.

FOCUS flexleasing med mening

Med FOCUS flexleasing kan du lease din Mercedes GLC-Klasse og samtidig slippe for at betale den fulde afgift på én gang. I stedet kan du dele afgiften op, så du betaler en procentdel hver måned. FOCUS flex har eksperter siddende til at tage sig af alt det praktiske. Du vælger den Mercedes GLC-Klasse bil, du vil have, og så sørger vi for alt det, der skal til for, at du kan sætte dig ind i din nye leasede Mercedes GLC-Klasse.

Vil du vide mere om leasing af Mercedes GLC klassen?

Vi finder den bedste løsning for dig og din økonomi. Vi svarer inden for 24 timer i hverdagene

Mark - Focus Flex Leasing
Mark Johansson - Salgskonsulent
Kontakt vores salgsafdeling