Mercedes GLE Leasing

Hvis du er til en mere sporty SUV, så skal du tage et kig på Mercedes GLE-Klasse leasing. Her får du alle de ikoniske Mercedes features og funktioner pakket ind i en eksklusiv SUV. Interiøret er bygget med din komfort for øje, og alle funktioner er intuitive og lette at gå til.

Med indbygget intelligens passer din Mercedes GLE-Klasse på dig ved at benytte sine køreassistentsystemer og hjælpesystemer, så du kan være tryg i trafikken.

Mercedes GLE-Klasse er designet med kraftfulde linjer og lækre former og har samtidig en stor lasteevne og kan transportere helt op til syv personer på en gang.

Lad FOCUS flexleasing hjælpe med din Mercedes GLE-Klasse leasing

Hvis du ønsker dig en Mercedes GLE-Klasse, men synes det er lidt af en udskrivning på en gang, så kan vi hjælpe dig hos FOCUS flex. Du vælger blot den bil, du vil have, og så klarer vi resten. Vores eksperter sidder klar til at hjælpe dig med at få den bedste leasingaftale i hus, så du kan være glad for din nye bil og samtidig have god samvittighed over din økonomi, da du betaler din afgift på månedsbasis i stedet for dele hele på én gang.

Vil du vide mere om leasing af Mercedes GLC klassen?

Vi finder den bedste løsning for dig og din økonomi. Vi svarer inden for 24 timer i hverdagene

Mark - Focus Flex Leasing
Mark Johansson - Salgskonsulent
Kontakt vores salgsafdeling