Mercedes Leasing

Mercedes leasing

Bag rattet i en Mercedes får du fuld luksus, komfort og køreglæde for pengene. Mercedes leasing bliver nemt og overskueligt med FOCUS flex leasing som din leasing-partner.

Mercedes er et af de mest prestigefyldte bilmærker på markedet og har været det siden 1926. Mærket, der er kendetegnet ved høj kvalitet og ydelse, har i mange år været kendt som et godt valg, når du skal lease bil. Bilerne er skabt til at modstå tidens tand, og du får derfor meget for pengene, selv når bilen er ældre end 36 måneder. Biler, der er 36 måneder eller ældre er væsentligt billigere at lease med vores flexleasing-aftaler, og her er netop Mercedes leasing et rigtig godt bud.

Mercedes betyder sikkerhed på vejen

Når du vælger at lease en Mercedes, vælger du sikkerhed frem for alt. Nyere Mercedes-biler har installeret intelligent drive assistent, der hjælper dig med at undgå kollisioner og kan foretage en nød opbremsning hvis det er nødvendigt.

Selvom der ikke er gået på kompromis med sikkerheden, er Mercedes dog langt fra en kedelig bil at se på. Bilens ydre er smækfyldt med flotte features og elegante detaljer, og bilens indre er fokuseret på komfort og køreglæde. Mercedes leasing er for dig, der hverken vil gå på kompromis med sikkerheden eller elegance og komfort.

Vil du vide mere om leasing af Mercedes?

Vi finder den bedste løsning for dig og din økonomi. Vi svarer inden for 24 timer i hverdagene

Mark - Focus Flex Leasing
Mark Johansson - Salgskonsulent
Kontakt vores salgsafdeling