Porsche 911 leasing

Porshce 911

En Porsche 911 er en klassiker. Med 8. generation af den ikoniske bil videreføres det tidløse design i en topmoderne bil. Og hvem vil ikke gerne have det nyeste af det nyeste?

Husk blot, at med FOCUS flexleasing giver det mening at vælge en bil med lidt år på bagen. Hvis din bil er mere end 36 måneder, bliver det meget billigere at betale afgiften.

Heldigvis er det ikke noget problem at finde en super lækker Porsche 911, da det tidløse design og de ikoniske linjer gør, at en bil som denne aldrig bliver umoderne.

Porsche leasing hvid

Lad FOCUS flex klare det praktiske

Når du får en Porsche 911-leasing hos FOCUS flex, sørger vi for, at du får de bedste vilkår. Du skal blot vælge den bil, du vil have, så sørger vi for at få den hjem til dig. Har du brug for hjælp til at vælge den perfekte bil, står vores eksperter også klar til at vejlede dig. Når bilen er kommet hjem, sørger vi naturligvis for indregistrering, syn, danske nummerplader, klargøring og levering til dig. Du skal blot glæde dig til at sætte dig ind i din nye Porsche 911 og lade drømmen blive til virkelighed.

Vil du vide mere om leasing af Porsche 911?

Vi finder den bedste løsning for dig og din økonomi. Vi svarer inden for 24 timer i hverdagene

Mark - Focus Flex Leasing
Mark Johansson - Salgskonsulent
Kontakt vores salgsafdeling