Porsche Cayenne leasing

Porsche Cayenne

Har du altid drømt om at køre Porsche? Men så fik du familie, og så var der ikke plads i den lille sportsvogn? Med Porsche Cayenne er der heldigvis masser af plads til hele familien. Og det er stadig en sportsvogn.

Med 340 hk i den mindste af Cayenne-modellerne, kan du komme op i høj fart. Porsches Cayenne-serie er pakket ind i et yderst eksklusivt ydre med Porsches rene linjer og ikoniske design. Interiøret er luksuriøst og stadig praktisk, og hele bilen formår at få dig til at føle dig elegant og sofistikeret – selv på en mandag morgen. Porsche Cayenne er bilen, der både er familie- og sportsvogn.

Porsche leasing hvid

Drømmebil på vej – med Flexleasing

Hvis du før har slået Porsches Cayenne-modeller ud af hovedet, fordi det var i den dyre ende, så kan du godt begynde at glæde dig. For nu har du muligheden der for, at du kan komme til at køre i den på trods af den høje pris.

Med FOCUS flexleasing kan du lease en bil fra Porsches Cayenne-serie og slippe for at betale den fulde afgift her og nu, men dele den op og betale et månedligt afdrag i stedet. På den måde har du alligevel råd til at køre i din drømmebil.

Vil du vide mere om leasing af Porsche?

Vi finder den bedste løsning for dig og din økonomi. Vi svarer inden for 24 timer i hverdagene

Mark - Focus Flex Leasing
Mark Johansson - Salgskonsulent
Kontakt vores salgsafdeling