Porsche Leasing

Porsche Cayenne

Porsche leasing er din mulighed for at få fingrene en af de mest prestigefyldte og stilrene biler på kloden. Porsche har en uovertruffen elegance og præsterer overlegent på vejene. Den tyske standhaftighed ses tydeligt i det markante og strømlinede udtryk, der spiller fint sammen med bilens mange hestekræfter.

Hos FOCUS flex hjælper vi dig med Flexleasing af din Porsche, så du kan få luft under vingerne både på landet og i byen. Det er muligt at lease en Porsche som privatperson, eller du kan lease Porsche som erhverv.

Porsche leasing hvid

Flexleasing af den traditionsrige Porsche

Den første Porsche kom på markedet i 1948 og siden da har mærket holdt en solid plads i toppen af de mest populære biler – både til kørsel på længere strækninger, men også til dig, der mest kører korte ture i byen.

For mange er en Porsche lidt af en drømmebil med fantastiske egenskaber og tidløst design. Leasing er din mulighed for at gøre drømmen til virkelighed. Med Porsche leasing hos FOCUS flex leasing, kan du vælge den Porsche du drømmer om og lade os om resten. Vi sørger for alt det praktiske, lige fra syn og indregistrering til klargøring og levering til dig.

Vil du vide mere om leasing af Porsche?

Vi finder den bedste løsning for dig og din økonomi. Vi svarer inden for 24 timer i hverdagene

Mark - Focus Flex Leasing
Mark Johansson - Salgskonsulent
Kontakt vores salgsafdeling