Porsche Macan leasing

Porsche Cayenne

Med en Porsche Macan får du en bil, som både er en lækker og sikker bil at transportere familien rundt i, men samtidig er der umiskendeligt tale om den fedeste sportsvogn.

Med Porsches ikoniske design og rene linjer er der ikke noget at tage fejl af, når du ser en Porsche Macan. Interiøret emmer af praktisk luksus blandet med rap sportsvogn og er lavet udelukkende af kvalitetsmaterialer.

Siden Porsche Macan er en SUV, er den højere end mange andre biler på vejen. Det kan ikke undgå at give en fordel for overblikket og dermed sikkerheden i trafikken. Både sikker, hurtig og smuk – det er en Porsche Macan.

Porsche leasing hvid

Porsche på flexleasing

Porsche Macan er en bil i den højere ende af prisskalaen, og måske derfor har du kun kunnet drømme om den før. Men nu kan dine drømme blive til virkelighed. Med FOCUS flexleasing har du mulighed for at lease præcis den Porsche Macan, som du vil.

Du finder bilen, vi sørger for alt det andet. Tag en snak med en af vores dygtige medarbejdere om, hvad der kan lade sig gøre. Så finder vi uden tvivl en fordelagtig aftale.

Vil du vide mere om leasing af Porsche Macan?

Vi finder den bedste løsning for dig og din økonomi. Vi svarer inden for 24 timer i hverdagene

Mark - Focus Flex Leasing
Mark Johansson - Salgskonsulent
Kontakt vores salgsafdeling