Sæsonleasing

BMW 8 series

Hvad er sæsonleasing?

Sæsonleasing er oplagt for dig, der ønsker en sæsonbetonet bil, men kun ønsker at betale for afgift i perioden du bruger den.

Når du sæsonleaser, betales der kun afgift i perioden du bruger bilen. Du skal derfor ikke betale afgift for de måneder, hvor bilen står stille og dermed har en lavere ydelse de inaktive måneder.

BMW X5

Få drømmebilen – eller få 2

Drømmer du om en cabriolet eller sportsvogn som sommerbil kombineret med en firhjulstrækker eller sedan som vinterbil?

Det lyder som drømmetænkning, men er en særlig populær ordning inden for sæsonleasing.

Når du sæsonleaser, betales der kun afgift på den “aktive” kontrakt. Du betaler derfor ikke afgift på begge biler samtidig, men kun den af bilerne du har i brug. Når det er tid til at få skiftet bilen efter endt sæson fjernes nummerpladerne, så du ikke skal betale afgift, før bilen atter skal i brug.

BMWX5

Eksempel på sæsonleasingaftale 

Sæsonleasingaftaler kan skrues sammen på mange måder. Se et eksempel på hvordan en sæsonleasingaftale kunne sammensættes:

En kunde ønsker at køre en cabriolet i sommerhalvåret. Kunden laver derfor en sæsonleasingaftale, hvor bilen er aktiv i 6 måneder over sommeren og passiv i de 6 vintermåneder. I perioden hvor bilen er passiv, skal nummerpladen fjernes, så bilen ikke kan benyttes. Den månedlige ydelse på bilen vil være lavere i de passive måneder, da der i disse måneder ikke betales afgift på bilen.

En typisk sommerperiode løber fra april-september, men kan skræddersyes efter den enkeltes behov.

Sådan fungerer det med betaling: 

Betalingen af en sæsonleasingaftale adskiller sig fra en traditionel flexleasing kontrakt fordi du ikke betaler afgift i de passive måneder. Den månedlige ydelse vil derfor være lavere i de passive måneder, end den er i de aktive måneder.

Grøn ejerafgift:  

Der betales ydermere ikke grøn ejerafgift af din sæsonleasede bil i de passive perioder, da nummerpladerne på bilen bliver fjernet.

Mercedes leasing

Sæsonleasing priseksempel – privat

Få et indblik i sæsonleasing ved at tage et kig på vores priseksempel for denne Mercedes SL63 AMG

OBS: Vi tager forbehold for prisændringer efter genberegning

Vil du vide mere om Sæsonleasing?

Vi finder den bedste løsning for dig og din økonomi. Vi svarer inden for 24 timer i hverdagene

kontakt focus flex leasing
Rune Hald - Salgskonsulent
Kontakt vores salgsafdeling