Skift til os

Audi Flexleasing erhverv

Det er nemt at skifte til os

Har du bil hos et andet selskab og skal din aftale snart fornyes, kan du altid skifte leasingselskab. Indtast blot dine informationer i formularen nedenfor, så sørger vi for at udregne, hvad din næste leasingaftale vil koste hos FOCUS flex leasing. Vi ser frem til at tage i mod dig.

Vælger du at skifte til os, sørger vi for alt i forbindelsen med skiftet fra din nuværende udbyder – det er nemt og trygt for dig.

Er du interesseret i at høre mere om hvad det vil sige at være kunde hos FOCUS flex leasing?

Kontakt os her for en ganske uforpligtende snak - Vi ser frem til at høre fra dig.

Oliver Porsborg - Focus flex leasing
Kontakt mig direkte her, eller udfyld kontaktformularen. Vi vender retur indenfor 24 timer i hverdage.
Oliver Posborg - Salgschef

3 gode grunde til at vælge FOCUS flex leasing

1. Du undgår finansiering gennem bankerne

Focus Flex Leasing er en del af den danske familiekoncern Fleggaard Holding A/S, som i dag har ca. 1750 medarbejdere og en årlig omsætning på 7 milliarder kroner. Dvs. at vi som et af de eneste leasingselskaber i Danmark kan tilbyde dig 100% finansiering af din bil udenom bankerne. Det gør det lettere for alle parter.

2. Vi er 100% gennemsigtige med vores kunder

Vi er godt klar over at leasing branchen kan være forvirrende at finde hoved og hale i. Derfor går vi meget op i at være så gennemsigtige som overhovedet muligt med vores kunder. Dette gør vi både fysisk med vores kunder, men også igennem vores hjemmeside, som er designet og optimeret efter at være så brugervenlig og forklarende som muligt.

3. Vi levere altid en personlig og dedikeret service

Hos os er kunden altid i FOCUS. Vi er i dag stolte over at kunne sige, at vi har rigtig mange tilfredse kunder. Hele vores forretning er brolagt på gode kunderelationer og godt netværk. Vi er altid interesseret i at høre vores kunders vurdering, både for at høre hvad der var godt og endnu vigtige hvad der eventuelt kunne gøres bedre. På den måde arbejder vi hver dag på at give den bedste kundeservice vi kan.

Derfor opfordrer vi også dig til, hvis du har tid, til at skrive en anmeldelse på trustpilot, således at andre også kan få glæde af dine erfaringer.

Har du nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. +45 72 30 35 80 eller info@focusflex.dk. Vi vender tilbage inden for 24 timer.