Volvo erhvervsleasing

leasing af egen bil

En Volvo er en imponerende bilproducent, der sætter komfort og sikkerhed først. En af de lækre svenske biler kan derfor også været et godt valg for netop din virksomhed. Hos FOCUS flex tilbyder vi Volvo-erhvervsleasing, hvor du vil opleve de mange fordele, der er forbundet med at leasing.

Med erhvervsleasing får du en fleksibel løsning, hvor du kan vælge at flexlease din Volvo til virksomheden. Flexleasing er en af de mest populære former for leasing til erhverv. Her skal du nemlig ikke betale hele afgiften for bilen op én gang, da du i stedet skal betale et mindre beløb hver måned.

En luksusbil til det daglige arbejde

Når du kører rundt til møder og lignende, er det vigtigt, at der er styr på komforten på turen såvel som fremtoningen, når du skal repræsentere din virksomhed – det er der, hvis du vælger en Volvo.

Når du vælger at erhvervslease gennem FOCUS flex, sørger vi for alt fra syn, indregistrering, klargøring og selvfølgelig personlig udlevering direkte til dig. Lyder det som noget for dig? Så kontakt FOCUS flex i dag og lad og hjælpe dig med en god aftale om erhvervsleasing for din virksomhed

Vil du vide mere om erhvervsleasing af Volvo?

Vi finder den bedste løsning for dig og din økonomi. Vi svarer inden for 24 timer i hverdagene

Mark - Focus Flex Leasing
Mark Johansson - Salgskonsulent
Kontakt vores salgsafdeling