Volvo flexleasing

leasing af egen bil

Flexleasingaftale på en Volvo til private og erhverv

Her på siden kan du gøre alvor af drømmen om en Volvo. Volvo tilbyder en af de mest avancerede sikkerhedsløsninger på markedet, og derfor er netop denne bilproducent særligt anerkendt. Her hos FOCUS flex har du mulighed for at flexlease en Volvo – en populær leasingform for både private og erhverv.

Lyder en flexleasingaftale på en Volvo som noget for dig? Så find din drømmemodel i dag og lad os sammensætte et godt tilbud til dig.

Flexleasing af din nye Volvo

Flexleasing af adskiller sig fra andre former for privatleasing eller erhvervsleasing. Med flexleasing af en Volvo, skal du nemlig kun betale en forholdsmæssig afgift på bilen, og du har mulighed for at betale afgiften løbende.

Derfor har du mulighed for at lave en god aftale, ved netop at vælge flexleasing, og du kan spare mange penge på afgiften, hvis du finder den helt rette bil. Her er bl.a. 36 måneder gamle biler ekstra attraktive i forhold til at spare penge på afgiften.

Med flexleasing skal du dog være opmærksom på, at det er dig, der skal stå for vedligeholdelse af bilen i form af serviceeftersyn og lignende.

Vil du vide mere om flexleasing af Volvo?

Vi finder den bedste løsning for dig og din økonomi. Vi svarer inden for 24 timer i hverdagene

Mark - Focus Flex Leasing
Mark Johansson - Salgskonsulent
Kontakt vores salgsafdeling