Volvo XC40 leasing

leasing af egen bil

Kompakt og stærk SUV

Volvo XC40 er en kompakt SUV med masser af luksus. Bilen er en mindre SUV, men du får stadig masser af plads i kabinen og en stærk motor, som du kender den fra Volvo. Med Volvo XC40-leasing får du på samme tid en yderst sikker bil, hvilket er nogle af grundene til, at Volvo XC40 i 2018 vandt prisen som årets bil i Europa på Geneva Motor Show.

Volvo XC40-leasing hos FOCUS flex

Hos FOCUS flex kan vi gøre din drøm om at komme til at køre Volvo til virkelighed. Vi sørger for en nem proces og en god leasingaftale, så du kan få en Volvo XC40 til det daglige arbejde i din virksomhed eller til hverdagen som privatperson.

Vi tilbyder flexleasing, som er en yderst populær leasingform, hvor du har mulighed for at komme til at køre i en rigtig lækker bil for et relativt lille beløb om måneden. Vi tager os af hele processen fra start til slut, så du hverken skal tænke på syn, indregistrering og lignende.

Interesseret? Så kontakt os i dag og hør mere om dine muligheder for leasing af Volvo XC40 hos FOCUS flex – vi står altid klar til at hjælpe.

Vil du vide mere om leasing af Volvo XC60?

Vi finder den bedste løsning for dig og din økonomi. Vi svarer inden for 24 timer i hverdagene

Mark - Focus Flex Leasing
Mark Johansson - Salgskonsulent
Kontakt vores salgsafdeling