Volvo XC60 leasing

leasing af egen bil

Med en Volvo XC60 får du en mild hybrid, som blandt andet genanvender energien fra bremserne ved at lagre den på sit batteri.

Volvo betyder sikkerhed, og det får du også i din Volvo XC60. Den mellemstore SUV kommer med de nyeste sikkerhedsfeatures, og som noget nyt har den Google indbygget, så du altid ved, hvor du er.

Volvo XC60 kommer i et dynamisk design, som får bilen til at stå skarpt og lækkert. Dertil kan den fås i mange smukke farver. Den er en stensikker vinder, hvis du skal have familien med på tur.

FOCUS flexleasing gør det nemt for dig

Med en Flexleasing gennem FOCUS flex kan du være sikker på, at leasingprocessen er let og gennemsigtig for dig. Vi hjælper dig med at finde den bil, du ønsker dig. Vi sørger for resten, så du skal bare møde op til en indregistreret, nysynet og klargjort bil.

Med FOCUS flex slipper du for at skulle betale den fulde registreringsafgift på en gang, men kan dele den op, så du betaler en procentdel om måneden. Hvor stor den er, afhænger af bilens alder. Derfor kan det godt betale sig, at den har nogle år på bagen.

 

 

Vil du vide mere om leasing af Volvo XC60?

Vi finder den bedste løsning for dig og din økonomi. Vi svarer inden for 24 timer i hverdagene

Mark - Focus Flex Leasing
Mark Johansson - Salgskonsulent
Kontakt vores salgsafdeling