Volvo XC90 leasing

leasing af egen bil

Volvo XC90 er storebror-SUV’en. Her får du luksus, sikkerhed og køreglæde for alle pengene. Med to ekstra sæder er der komfortabelt plads til syv personer i Volvo XC90 –også på de lange ture.

Ud over den fysiske rummelighed giver glastaget i Volvo XC90’en også en visuel rummelighed, idet du kan føle dig som ét med himlen.

Volvo XC90 er fuld af ny og avanceret teknologi, som tilpasser bilen til lige netop dine behov og din kørestil. Oplevelsen af Volvo XC90 er en oplevelse af et intuitivt interface med bilens teknologier.

Dertil er mærket Volvo ensbetydende med en sikker bil. Det gælder også i Volvo XC90, som kan fremvise al den nyeste sikkerhedsteknologi. Køreassistenten stopper eksempelvis bilen for andre trafikanter, hvis de kommer ind i din kørebane.

Luksusbil til overkommelig pris

Når du leaser hos FOCUS flex, får du den bedste aftale med de bedste vilkår. Det gør det muligt at få den luksusbil, du altid har drømt om uden at skulle betale hele afgiften på én gang.

Du betaler for bilen i månedlige afdrag sammen med din leasing ydelse. På den måde får du sikkerheden fra Volvo XC90, når du kører bil, og sikkerheden for din økonomi, når du leaser hos os.

 

Vil du vide mere om leasing af Volvo XC90?

Vi finder den bedste løsning for dig og din økonomi. Vi svarer inden for 24 timer i hverdagene

Mark - Focus Flex Leasing
Mark Johansson - Salgskonsulent
Kontakt vores salgsafdeling