VW Erhvervsleasing

Tilmeld PBS - Focus Flex
Volkswagen erhvervsleasing

En folkevogn er for mange lig med kvalitet, stabilitet og lækkert udstyr. Det kendte bilmærke har siden 1937 været en markant del af bilindustrien og er særdeles populær blandt forbrugerne – netop for deres kompromisløshed når det kommer til ydeevne, sikkerhed og høj komfort, der tilsammen udgør en bil i god kvalitet.

VW producerer i dag biler til ethvert behov, der kan klare sig igennem alle de udfordringer, du som bilist møder i en travl hverdag. Transporten er især altafgørende for dig, der jævnligt skal ud til kunder, samarbejdspartnere, erhvervsmøder og andet, hvor arbejdsbilen kan være det perfekte værktøj til at få en øget fleksibilitet i dit arbejdsliv.

Volkswagen erhvervsleasing

Få øget fleksibilitet og frihed i arbejdslivet

Hos FOCUS flex leasing tilbyder vi gode muligheder for erhvervsleasing af din næste VW. Med erhvervsleasing får du nemlig dækket dit transportbehov i hverdagen samtidig med, at du får det hele til en fast månedlig ydelse, som giver øget stabilitet i dit budget. På den måde kan du høste alle fordele ved en god kvalitetsbil uden at skulle risikere pludselige udgifter eller værditab på bilen, som kan koste dig dyrt i den lange ende.

Kontakt os derfor allerede i dag, så du kan høre mere om dine konkrete muligheder.

Vil du vide mere om leasing af VW?

Vi finder den bedste løsning for dig og din økonomi. Vi svarer inden for 24 timer i hverdagene

Mark - Focus Flex Leasing
Mark Johansson - Salgskonsulent
Kontakt vores salgsafdeling