VW Leasing

Tilmeld PBS - Focus Flex

Den klassiske folkevogn er igennem tiden blevet et symbol på den rivende udvikling inden for bilindustrien og er samtidig et nostalgisk ’allemandseje’ på de asfalterede veje i hele verden. Hvem kender ikke mindst én, der ejer eller leaser en VW?

VW har siden deres grundlæggelse tilbage i 1937 placeret sig solidt som det førende bilmærke. Med et hav af kvalitetsbiler og et ry, der bygger på solid kvalitet og kun det bedste udstyr, har VW formået at skabe et brand, der rammer det brede publikum – og du kan derfor være sikker på, at din kommende drømmebil er at finde netop inden for dette bilmærke.

Volkswagen erhvervsleasing

Vi finder din VW til både privat- og erhvervsleasing

Hos FOCUS flex leasing har vi dygtige eksperter ved roret, som kan hjælpe dig i jagten på din kommende VW. Vi tilbyder både privat- og erhvervsleasing til alle vores kunder, så du kan få dækket dit behov i hverdagen og få øget frihed og fleksibilitet. Derudover har vi både flexleasing og splitleasing, så der er rig mulighed for at blive klogere på de mange muligheder, der præger leasingverdenen for tiden.

Kontakt os allerede i dag, så du kan komme et skridt tættere på din drømmebil.

Vil du vide mere om leasing af VW?

Vi finder den bedste løsning for dig og din økonomi. Vi svarer inden for 24 timer i hverdagene

Mark - Focus Flex Leasing
Mark Johansson - Salgskonsulent
Kontakt vores salgsafdeling