BMW Leasing

BMW-flexleasing

Er du på udkig efter en bil, der både tilbyder komfort, ekstrem god ydeevne og et lækkert, eksklusivt design? Siden 1916 har den tyske bilfabrikant, BMW, leveret biler af allerhøjeste kvalitet, og med en BMW er der intet, der er overladt til tilfældighederne. Du kan derfor være helt sikker på, at der er taget hånd om alt ned til mindste detalje, så du kan forkæle dig selv med en lækker kvalitetsbil.

Du kan vælge imellem flere forskellige modeller. Fælles for dem alle er, at de med inddragelse af den nyeste teknologi har gjort det både nemt og sikkert for dig at komme fra A til B.

bmw x3

Find din kommende BMW hos FOCUS flex leasing

Hos FOCUS flex leasing er vi eksperter i at finde det perfekte match imellem dig og din kommende bil, så du kan få et køretøj, som lever op til alle dine behov og forventninger. Derfor står vores dygtige medarbejdere altid klar til at besvare alle dine spørgsmål, så du kan få den bedste vejledning forud for dit valg og finde den bedste BMW model. Det, uanset om du vælger flexleasing eller splitleasing. Din kommende leasingaftale er derfor kun nogle få klik fra at blive en realitet.

 

Hvor meget koster det at lease en BMW?

Prisen for at lease en BMW varierer naturligvis efter, hvilken model der er tale om. Derudover skal du tage stilling til, hvad der skal være af udstyr i bilen. Når du vælger at lease, betaler du en leasingydelse i perioden, du har bilen til rådighed, hvilket gør leasing til en eftertragtet løsning, hvis man ønsker at køre mærker som BMW. Prisen afhænger også af, hvilken leasingtype og -aftale du vælger. Hos FOCUS flex leasing tilbyder vi både flex- og splitleasing til private og erhverv.

Hvor kan man lease en BMW?

Hos FOCUS flex leasing tilbyder vi leasing af BMW – så er du i markedet for en tysk drøm af en BMW, så kan vi med garanti hjælpe. Vi tilbyder både flex- og splitleasing til private og erhverv. Hos FOCUS flex leasing hjælper vi dig med at finde det rette match med de ønsker og krav, som du har til en ny BMW.

For at et leasingselskab må udstede leasingkontrakter, skal virksomheden være godkendt til det af Skat, hvilket vi naturligvis er hos FOCUS flex leasing.

Hvilke modeller er populære?

BMW er et populært mærke i Danmark og andre store dele af verden. I mærkets modelserier er der både noget at finde til dig, som ønsker en sportsbil med fuld fokus på ydeevne eller en stationcar med masser af komfort og plads. Der er naturligvis også flere SUV-modeller til dig, som går efter en terrængående model. Nogle af de mest populære BMW-modeller er blandt andet deres 4-serie, 5-serie og X5-serie.

Vil du vide mere om leasing af BMW?

Vi finder den bedste løsning for dig og din økonomi. Vi svarer inden for 24 timer i hverdagene

Mark - Focus Flex Leasing
Mark Johansson - Salgskonsulent
Kontakt vores salgsafdeling