BMW Leasing

Er du på udkig efter en bil, der både tilbyder komfort, ekstrem god ydeevne og et lækkert, eksklusivt design? Siden 1916 har den tyske bilfabrikant, BMW, leveret biler af allerhøjeste kvalitet, og med en BMW er der intet, der er overladt til tilfældighederne. Du kan derfor være helt sikker på, at der er taget hånd om alt ned til mindste detalje, så du kan forkæle dig selv med en lækker kvalitetsbil.

Du kan vælge imellem flere forskellige modeller. Fælles for dem alle er, at de med inddragelse af den nyeste teknologi har gjort det både nemt og sikkert for dig at komme fra A til B.

BMW 550d

Find din kommende BMW hos FOCUS flex leasing

Hos FOCUS flex leasing er vi eksperter i at finde det perfekte match imellem dig og din kommende bil, så du kan få et køretøj, som lever op til alle dine behov og forventninger. Derfor står vores dygtige medarbejdere altid klar til at besvare alle dine spørgsmål, så du kan få den bedste vejledning forud for dit valg og finde den bedste BMW model. Det, uanset om du vælger flexleasing eller splitleasing. Din kommende leasingaftale er derfor kun nogle få klik fra at blive en realitet.

Vil du vide mere om leasing af BMW?

Vi finder den bedste løsning for dig og din økonomi. Vi svarer inden for 24 timer i hverdagene

Mark - Focus Flex Leasing
Mark Johansson - Salgskonsulent
Kontakt vores salgsafdeling