Ferrari Leasing

Kontakt os - Focus Flex

En bil med fart over feltet og med udstyr i den allerbedste kvalitet – dét er bl.a. det, som det italienske bilmærke Ferrari er kendt for. Den klassiske sportsbil kommer du ikke sådan lige udenom. Med en kraftfuld motor, en stærk ydeevne og et stilrent design gør det din daglige transport til en oplevelse i særklasse, så du rent faktisk kan nyde oplevelsen af at køre bil.

Du tænker måske, at drømmen om en Ferrari kan ligge lige lovlig langt væk. Men sandheden er, at leasing gør det muligt for dig at være den heldige indehaver af en eksklusiv bil med en række økonomiske fordele, som du kan blive meget klogere på her hos os.

Vi hjælper dig med leasing af din Ferrari

Hos FOCUS flex leasing er vi stolte af at kunne levere gode leasingaftaler til danskerne. Vores dygtige medarbejdere ved alt om leasing, og samtidig kan du trække på deres ekspertise, når du skal beslutte dig om valget af den præcise bilmodel. Vi ved alt om biler og garanterer dig, at vi kan parre dig sammen med en bil, der lever op til alle dine behov.

Kontakt os allerede nu for at høre mere om dine muligheder.

Hvad koster det at lease en Ferrari?

Hos FOCUS flex leasing har du mulighed for at lease en Ferrari – men er du interesseret i at finde ud af, hvad den vil koste dig inden beslutningen træffes, så tøv ikke med at tage kontakt til os. Prisen for din leasingaftale på en Ferrari vil afhænge af, hvilken model du vælger, hvor meget udstyr den skal komme med og derudover den specifikke leasingtype, du går med. Hos FOCUS flex leasing tilbyder vi både flex– og splitleasing for private og erhverv – og vi skræddersyr naturligvis gerne et tilbud til dig.

Hvor kan du lease en Ferrari?

Hos FOCUS flex leasing tilbyder vi dig en skræddersyet leasingaftale på den Ferrari, du drømmer om. Vi bestræber os på at opfylde alle dine ønsker, krav og forventninger, så du kommer hjem med den rette en leasingaftale på en Ferrari. Vi er kendt for vores professionelle og erfaringstunge rådgivning om biler i luksusklassen, hvilket du også kan få glæde af, hvis du vælger os som leasingpartner.

For at et leasingselskab kan udstede leasingkontrakter til private og erhverv, det kræves, at virksomheden er godkendt af Skat – og det er vi naturligvis hos FOCUS flex leasing.

Hvad er den månedlige ydelse for en Ferrari?

Vi sætter en ære i at hjælpe dig i mål med drømmen om en Ferrari. Tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud eller har brug for rådgivning omkring flex- eller splitleasing.

Vil du vide mere om leasing af Ferrari?

Vi finder den bedste løsning for dig og din økonomi. Vi svarer inden for 24 timer i hverdagene

Mark - Focus Flex Leasing
Mark Johansson - Salgskonsulent
Kontakt vores salgsafdeling