Leasing i Hørsholm

BMW 550d

Leasing Hørsholm

Du har måske over længere tid gået og overvejet, hvorvidt du skulle afprøve det dér leasing, som efterhånden er blevet ret populært? Måske er du en af de heldige, der allerede har stiftet bekendtskab med goderne ved leasing og ønsker at lease en ny bil?

Uanset hvad din situation er, så står vi hos FOCUS flex leasing klar til at hjælpe dig. Vi har eksisteret siden 2011 og har mange gode leasingaftaler og glade kunder bag os. Vi hører til i det nordlige Sjælland – nærmere bestemt Hørsholm – og har et godt netværk og forhandlere på hele Sjælland.

Vi hjælper dig med at finde hoved og hale i leasingverden

I dag er populariteten for leasing stor, og derfor følger der mange muligheder, når du skal vælge en leasingaftale, der passer dig. Du kan bl.a. vælge imellem:

Men hvordan ved du, hvad der er det rigtige for dig? Hos os kan du blive klogere på de enkelte varianter, og i fællesskab kan vi derfor finde en bil og en leasingaftale, der passer til dig og din unikke hverdag. Vi garanterer som altid en kundeservice i verdensklasse og en god bil, som du bliver glad for.

Vil du vide mere om leasing i Hørsholm?

Vi finder den bedste løsning for dig og din økonomi. Vi svarer inden for 24 timer i hverdagene

Mark - Focus Flex Leasing
Mark Johansson - Salgskonsulent
Kontakt vores salgsafdeling