Splitleasing for enkeltmandsvirksomhed

Audi Flexleasing erhverv

Er du selvstændig, og overvejer du, om splitleasing giver bedre mening for dig og din virksomhed end andre andre former for leasing? Uanset om du har en enkeltmandsvirksomhed eller ej, er der fordele ved splitleasing frem for andre leasingmodeller, så længe størstedelen af bilens kørsel er arbejdsrelateret.

Hos FOCUS flex leasing tilbyder vi et bredt udvalg af leasingaftaler. Hver model har selvfølgelig sine specifikke fordele, men foretrækker du at bruge én og samme bil til både privat kørsel og som firmabil, så er splitleasing en oplagt måde at gøre det på.

Minimér udgifterne med splitleasing

Har du brug for en firmabil til din enkeltmandsvirksomhed, så kan du minimere dine udgifter – både dine egne og virksomhedens – ved at splitlease. Til sammenligning kan du også erhvervslease en firmabil, hvoraf du så enten skal betale skat (fri bil) for at bruge bilen privat, eller have en separat bil kun til privat kørsel ved siden af. Alternativt kan du selvfølgelig også bruge din egen private bil til arbejdet, men i så fald får du intet momsfradrag for din arbejdsrelaterede kørsel. Det gør du til gengæld med splitleasing.

Undgå ekstra beskatning med splitleasing

Ved første øjekast kan det virke ligegyldigt, om det er dig selv eller din enkeltmandsvirksomhed, der betaler regningen. Ligemeget hvad er det jo i begge tilfælde dig, der står for betalingen. Men den helt store fordel ved splitleasing for selvstændige skal findes i, at du slipper for at betale skat for bilen. Du kan læse mere om detaljerne vedrørende beskatning ved splitleasing

Eventuelle risici og ulemper ved splitleasing

Under normale omstændigheder kan der være visse risici og ulemper ved splitleasing. I tilfælde af at det ikke står tydeligt beskrevet i kontrakten, kan det være svært at finde frem til hvem, der bærer ansvaret for eventuel vedligeholdelse, reparationer og andre alternative betalinger.

Når du splitleaser som selvstændig, skal du derimod blot blive enig med dig selv om vilkårene omkring leasingaftalen. Til gengæld har du ansvar for at føre regnskab for betaling af bilen for både dig selv og din enkeltmandsvirksomhed.

Tilpasning af leasingaftalen til virksomhedens behov og ønsker

Hos FOCUS flex leasing er vi meget fleksible omkring vores splitleasingaftaler. Ud fra dine behov og ønsker udarbejder vi to forskellige kontrakter – en til dig og en til din virksomhed, hvor det skal afgøres, hvor meget du skal bruge bilen som firmabil, og hvor meget den skal bruges privat. På vores side om splitleasing har vi et priseksempel på en af vores biler, hvor du selv kan ændre fordelingen og se betydningen for de forskellige beløb.

Vil du vide mere om vores splitleasing?

Er du interesseret i en lidt grundigere gennemgang af de praktiske aspekter, så kan du med fordel tage et kig på vores side om splitleasing. Har du spørgsmål angående vores splitleasing, så må du endelig ikke tøve med at sende os en besked.

Foretrækker du at få en af vores medarbejdere i røret, så er du selvfølgelig altid velkommen til at ringe på (+45) 72 30 35 80.