Volvo leasing

leasing af egen bil

Lækre og kraftfulde biler

Her på siden finder du dine muligheder for at flexlease en Volvo. Volvo-leasing byder på en lang række muligheder for at komme til at køre i en lækker bil i rigtig høj kvalitet, som giver dig masser af kraft til din daglige kørsel for enten din virksomhed eller som privatperson.

Volvo er en yderst populær bil, og det er der mange gode grunde til, og hvis du også går og drømmer om at komme til at køre i en Volvo, kan vi sagtens forstå det. En Volvo tilbyder et lækkert køretøj til den daglige kørsel, og du vil således ikke komme til at fortryde det, når du har indgået en aftale om leasing af Volvo.

Volvo

Volvo-leasing hos FOCUS flex

Hos FOCUS flex hjælper vi dig med at komme til at køre i din drømmebil. Vi tilbyder flexleasing, som er en yderst populær leasingform, der giver dig mulighed for at komme til at køre i eksempelvis en lækker Volvo til et forholdsvist lille beløb pr. måned. Hos Focus Flex hjælper vi dig med alt det praktiske og sørger for at give dig en skarp leasingaftale – så skal du kun sørge for vedligeholdelsen af din Volvo.

 

Hvad koster det at lease en Volvo?

Den nøjagtige pris for at lease en Volvo afhænger af, hvilken model du vælger, hvad for noget udstyr den skal være med samt hvilken leasingaftale du ønsker. Hos FOCUS flex leasing tilbyder vi både flex- og splitleasing for private og erhverv – og vi skræddersyr naturligvis gerne et tilbud til dig. Er du i tvivl om, hvilken løsning der er den rette for dig og din situation og behov, så er du velkommen til at kontakte os.

Hvor kan du lease en Volvo?

Hos FOCUS flex leasing har du mulighed for at lease den Volvo, du altid har drømt om. Vi har fokus på at indfri dine ønsker, forventninger og krav til din nye Volvo. Derfor sætter vi en ære i at finde den helt rette Volvo-model til dig med lige præcis de specifikationer og ekstraudstyr, du drømmer om. Tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud.

For at kunne udstede en leasingkontrakt kræver det, at leasingselskabet er godkendt af Skat, hvilket vi naturligvis er hos FOCUS flex leasing.

Hvilke modeller er populære?

Svenske Volvo er et både kendt og anerkendt bilmærke, som især er opnår deres status grundet det store fokus på sikkerheden helt fra begyndelsen – hvilket i øvrigt stadig er gældende for de biler, der kører rundt på vejene i dag. Derudover får du et dynamisk design og nogle af markedets bedste køreegenskaber, hvis du vælger Volvo. Nogle af de mest populære Volvo-modeller er blandt andet Volvo V70, Volvo XC60 og den helt nye V90.

Vil du vide mere om leasing af Volvo XC90?

Vi finder den bedste løsning for dig og din økonomi. Vi svarer inden for 24 timer i hverdagene

Mark - Focus Flex Leasing
Mark Johansson - Salgskonsulent
Kontakt vores salgsafdeling