Volvo leasing

leasing af egen bil

Lækre og kraftfulde biler

Her på siden finder du dine muligheder for at flexlease en Volvo. Volvo-leasing byder på en lang række muligheder for at komme til at køre i en lækker bil i rigtig høj kvalitet, som giver dig masser af kraft til din daglige kørsel for enten din virksomhed eller som privatperson.

Volvo er en yderst populær bil, og det er der mange gode grunde til, og hvis du også går og drømmer om at komme til at køre i en Volvo, kan vi sagtens forstå det. En Volvo tilbyder et lækkert køretøj til den daglige kørsel, og du vil således ikke komme til at fortryde det, når du har indgået en aftale om leasing af Volvo.

Volvo-leasing hos FOCUS flex

Hos FOCUS flex hjælper vi dig med at komme til at køre i din drømmebil. Vi tilbyder flexleasing, som er en yderst populær leasingform, der giver dig mulighed for at komme til at køre i eksempelvis en lækker Volvo til et forholdsvist lille beløb pr. måned. Hos Focus Flex hjælper vi dig med alt det praktiske og sørger for at give dig en skarp leasingaftale – så skal du kun sørge for vedligeholdelsen af din Volvo.

 

Vil du vide mere om leasing af Volvo XC90?

Vi finder den bedste løsning for dig og din økonomi. Vi svarer inden for 24 timer i hverdagene

Mark - Focus Flex Leasing
Mark Johansson - Salgskonsulent
Kontakt vores salgsafdeling